HÅRET

Ditt hår får en naturlig behandling, med produkter utan farliga och illaluktande kemikalier. De ekologiska produkterna som används på Hairteam är ofarliga, både ur både hälso- och miljösynpunkt. Produkterna får t.ex inte innehålla ämnen som är starkt allergiframkallande.

FÄRGNING

Vi jobbar med INOA färg (L'Oreal) som är doftfri, ammoniakfri och oljebaserad. Den ljusar upp och mörkar ned samt täcker grått hår. Vi jobbar även med Elumen som är uppbygg av mjölkproteiner. Det ger bra skiftning i håret. Med Elumen kan vi få till riktigt bra färger, speciellt starka färger som röd, grön och rosa. Det blir naturliga resultat. Givetvis är Elumen godkänd av Grön Salong.

BLONDERING

Istället för traditionell blekning som innehåller ammoiniak och paraben, använder vi oss av en mandeldoftande blekningslera. Metoden ger samma uppljusningseffekt som traditionell blekning, men innehåller vegetabiliska oljor, blomsterpigment och silke. Blekningarna är biologiskt nedbrytbara och allergivänliga samt fria från thioglycolsyra och thioglycolate.


För bokning eller frågor kring behandlingar, ring 08-650 45 34