Generande ansiktshår?

Med hjälp av trådning avlägsnar vi oönskad och generande ansiktshår. Det är en urgammal epileringsmetod som är skonsam. Trådningen gör vi på ögonbryn, överläppen, kinderna, hakan och pannan.

Vi använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd, som rullas över ovårdade hårlinjer. På det sättet undviker du kemikalier i ansiktet. Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy.

Vid trådning av ögonbryn får du också en fin brynformning.

Fördelar med trådning

Till skillnad från vaxning, rakning och noppning ger trådning ett jämnare resultat. Håret dras från roten och då blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta. En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy. Trådning avlägsnar hela hårstrået från roten utan att skada roten. Regelbunden trådning leder till att håret växer långsammare.

Film som visar trådning

Personalen har över 20 års erfarenhet av trådning. Hairteam var en av de första salongerna i Stockholm som erbjöd trådning.


TRÅDNING på DERMA CURA

All hudvård kommer från och med 9 augusti 2021 att göras på den nya fräscha hudvårdssalongen DERMA CURA som ligger några stenkast bort. Gamla och nya kunder är välkomna.

Du blir omhändertagen av SHR-auktoriserade / Cidesco-certifierade hudterapeuter.

Boka tid för hudvård